Söndag

 
Godmorgon denna söndag!
 
Förlåt för dålig uppdatering denna vecka, jag har haft fullt upp. Många bortresta och sjuka på jobbet gjorde att jag var tvungen att jobba 12 timmarpass både i fredags och igår. I torsdags var det derby och veckan har gått så himla snabbt. 
 
Jag längtar efter att få packa inför bröllopsresan och inhandla böcker som jag kan läsa, tanken av att ligga på stranden i mexico och läsa en bok gör mig alldeles lycklig just nu. Två månader kvar! Jag måste inhandla flip flopsen jag hittat som är urspårade med Just married under sulan så det står Just married i sanden när man går :-) 
 
Har ni några boktips så är dom välkomna!
 
-
 
Idag ska vi ha minikalas för min man med lite kaffe och kakor som han bakade igår medan jag halsov i soffan. 
Imorgon börjar arbetsveckan igen men då är jag iallafall ledig hela helgen och ska ha middag och drinkar hemma på min födelsedag på lördagen :)
 

Nya saker att planera

 
 
 
 
Utan saker att planera blir jag så uttråkad så efter bröllopsplaneringen så har jag nya saker att planera :-)
Att göra klart vår lägenhet är en sak som jag ska ta tag i igen, vi har börjat med att förvandla vårt förråd till en garderob som det var tänkt från början. Nu sitter hyllan uppe och klänningarna hänger på rad :) Lovar att visa bild när det är klart. Ska även göra en läshörna i vardagsrummet med en mysig fotölj och ett bord och en fotovägg när jag fått bröllopsbilderna.
 
-
 
En annan sak som vi planerar är alla resor vi vill göra, dom är många! :-) Vi börjar såklart med två veckors bröllopsresa i Mexico och som det ser ut nu blir det en weekend till Paris för att fira vår 4-års dag i Mars :-)
 
Efter det är listan lång, jag ser fram emot att se världen med min husband :)
 
 
 

Jag älskar lördagsmorgnar

 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar att vakna på lördagar med vetskapen om att jag kan ligga kvar i sängen hur länge jag vill. Så mysigt att gå upp och äta frukost och sedan gå o lägga sig igen, med min man bredvid blir det ännu bättre! I love saturdays.
 
Här kommer ytterligare några bilder från bröllopet, tre veckor sedan. Jag blir fortfarande alldeles lycklig när jag ser på alla bilder och tänker tillbaka på den underbara dagen. 
 
-
 
Nu längtar jag till två veckor i Mexico, med sol, bad och drinkar med min älskade man!