Waynes picknick

Jonatan, fina Malin och Helena

Massa god mat :-)

Fina Julia

Första dagen tillbaka på jobbet efter vår minisemester, en sjukt lugn dag på jobbet.. som avslutades med en picknick med personalen på Waynes. Mycket mysigt!

-

Nu sitter jag med hjärtat mitt och tittar på Prison break, kort arbetsdag imorgonkväll.. så det blir att träna innan jobbet imorgon. Dags att ta tag i mig själv igen, ingen mer skräpmat och träning på det!

Godnatt :-)

 

Back to work

Hotellet vi bodde på :-)

 

-

Nu sitter jag här hemma i vårat rum igen och skall strax bege mig mot jobbet igen.

Om möjligt så längtar jag nu ännu mer efter att få åka till Grekland med älsklingen, två månader kvar!

Idag stänger jag med Julia och sedan blir det picknick med Waynes, mys!

Ha en bra dag!

Göteborg dag 2, Festivaldag!

Började morgonen med hotellfrukost!

Mysiga Göteborg!

Festival!

Daniel Adams-Ray

Trötta Wingarna och Pigga jag :-)

Langos till middag!

 

 

Fina Tommy

Underbara Brandon Flowers!

Fina bröder

Jag och min fina svägerska

Coldplay!

Killarna står redo för att lyfta upp Alexandra som inte såg någonting

När man blir upplyft blir man också en perfekt fotograf!

Det bästa med att bo på hotell är frukosten! Sedan gick vi och kollade in rean, inhandlade den supersöta tröjan som Alex har på sig på bilderna ovan. Efter shoppningen vart det festivaldags, vi började med att titta på Daniel Adams-Ray som faktiskt var bättre än förväntat! Mellan spelningarna vart Makarna Winge lite trötta, Alexandra fick inte så mycket sömn då hon inte förstått hur mycket min pojkvän snarkar.. detta innebar att Tommy klockan sex på morgonen väcker oss och frågar om vi sett Alex för att hon inte varit i sängen på väääldigt länge. Vi hittade henne sovandes på badrumsgolvet, Han snarkar högt min karl!

-

The ark spelade efteråt och de är verkligen fantastiska live! Några jag däremot var sjukt besviken på var Glasvegas, han verkade inte särskilt nykter och inte heller intresserad av att stå på scenen, ljudet var dåligt så mina favvolåtar vart förstörda! Majoriteten av de 25 tusen människor som var där var där för Coldplay, det var oerhört häftigt med alla effekter runt omkring scenen.. och coolt med så mycket människor som sjunger med i de fantastiska låtarna viva la vida och Fix you. Men annars var de inte alls så bra som jag förväntat mig. Brandon Flowers däremot.. sångaren i The Killers. Jag vet inte vart jag ska börja, hade inte hört hans sololåtar tidigare och förväntade mig inte att han skulle spela killers låtar. Men showen han gjorde, och rösten han har.. helt jävla sjukt. Varenda låt fick han med publiken i fastän de är helt nya. Höjdpunkten för mig var att höra de första tonerna ur Read my mind.. ren lycka under hela låten. Min låt! Jag hoppade och sjöng som en dåre.. fullkomlig lycka.. Att han avslutade med Mr Brightside gjorde inte heller saken sämre.  Jag SKA se the killers en vacker dag ska ska ska!

-

Efter festivalen gick vi vidare och tog ett glas innan vi hamnade slutkörda på hotellrummet.. Alexandra med sina nya införskaffade öronproppar :-)