Morgen

I helgen så är det huddingedagarna i centrum vilket bara brukar att innebära en enda sak, KAOS. Därför ska vi vara där en timme tidigare så jag ska alldeles strax gå hemifrån. Torsdagkvällen spenderade jag med Mickaela på ett Café i stan innan jag mötte upp älsklingen på pendeln när jag skulle åka hem. Igär var jag på bio med Anna och Jennifer och såg Beck filmen som faktiskt var förvånansvärt bra! Men så är ju Persbrandt med också :))

Ikväll ska jag och min pojke vara hemma hos mig och mysa och äntligen slipper jag sova ensam =)

Ha en bra dag!

You had me at hello

Don't fly me away
You don't need to buy a diamond key
To unlock my heart
You shelter my soul
You're my fire when I'm cold

You are the air that i breath to survive
 gotta hold you want to show you, that without you my sun doesnt shine
 that without you my life just aint the same
 you dont have to try so hard for me to love you, because you had me at hello

<3

Fina vänner


Hola,

Har varit dålig med uppdateringen på senaste men har inte haft någon ork. spenderade helgen med att jobba och att umgås med Raggie, vi gjorde det mysigt här i lördags och tände ljus, åt middag och mös. Igår spenderade jag kvällen med Nathalie som sedan följde med mig hem och sov här och denna Tisdagskväll spenderades hemma hos mig med Anna och Jennifer, pizza, linas kvällsbok och saw filmen. Underbart med fina vänner :))

Pauline är i Grekland och jag tycker att hon ska komma hem och leka med mig nununu, måste dessutom tvinga med mig min pojkvän till ikea den här veckan.

Nu ska jag sova,
Jobbar klockan elva imorgon

Natti!