Premiär!Nu är det bara några dagar kvar tills den allsvenska premiären och jag är minst sagt förväntansfull. Trots att jag måste erkänna att jag saknar vissa AIK profiler och anser att laget var roligare under deras tid så är det med spänning jag ser fram emot premiären på Söndag. Jag saknar profiler som Andreas Andersson, Krister Nordin, Derek Boateng. Dessutom så måste jag erkänna att jag saknar Ishizaki i AIK tröjan, det känns som att det är så det ska vara och det känns helt fel att se honom i Elfsborg.

På Söndag gäller det!

Tisdag


Dom är så himla fina tillsammans!

Idag så har jag varit i skolan och sedan jobbat som vanligt, Ola dök aldrig upp idag men jag fick ett meddelande om att han tyckte att jag var otrevlig och oförskämd igår. Jag är bara glad att jag fick ett motbevis för allt hans jävla skitsnack.
Sluta dricka grogg är det enda jag kan säga om den människan, känner igen det där så himla väl och han super som ett svin sju dagar i veckan. Jag gillar inte när folk blir oberäkneliga. Nog om honom.

-

Don't go wasting your emotions, lay all your love on me.

Dags att gå till skolanSolen skiner ute och Nu är det dags att dra sig till skolan, har bara en lektion idag som är drycker. Den börjar kvart över elva.
Får se om jag får med Pauline på en fika efter skolan så att jag kan berätta allt om igår, sådär som tjejer gör. Sarali har redan fått versionen dragen för sig och min mamma också. :)

Har med mig kameran så kanske hinner lägga upp lite bilder senare innan jobbet,
Ha en bra dag!