En liten tanke.

Igår när jag skulle sova så låg jag och tänkte på hur våra val i livet präglar oss.

Kom att tänka på gymnasievalet och hur min mamma verkligen var emot att jag skulle gå i en skola i Sundbyberg. Du kommer aldrig orka åka dit fram och tillbaka varje dag sa hon. Med facit i handen så hade jag inte världens bästa närvaro under gymnasietiden. Men jag ångrar inte för två sekunder att jag gick i den skola som jag gjorde, jag hade tre underbara år i Matpedagogerna och fann mina allra bästa vänner där och vill inte ens tänka på hur livet skulle vara utan dem. Men tänk vad annorlunda saker hade kunnat sett ut!

Eller jobbet på Giovanni.. när jag provjobbade där första gången så hatade Bashar mig. Han tyckte att jag var förvirrad, ful och hade inga somhelst planer på att låta mig komma tillbaka.. så var det den där lördagen när Anette satt på Giovanni och han inte hade någon personal. Hon ifrågasatte varför han inte ringde mig och då var han så illa tvungen. Kommer fortfarande ihåg den morgonen han ringde mig.. jag var lite smårädd för honom och det enda han sa var "Var här om en timme" Bråttom vart det! Sen den dagen var det Giovanni och jag. :-) och utan Giovanni hade jag aldrig träffat Linda eller Sarali eller Stefan och saker hade också varit helt annorlunda.


Åh vad glad jag är över att saker blivit som de blivit, jag vill aldrig vara utan er!

Bra slut på en dålig dag!

Hej allihopa denna Måndagskväll!

Ja min dåliga dag blev faktiskt lite bättre :-) Vi spenderade kvällen hemma hos Peter och Madde.. grabbarna spelade talisman och jag och Madde satt i vardagsrummet och målade deras spelgubbar. Och tittade på idol såklart!
Jag tycker att det är sjukt fusk att Linda får vara med fastän hon vann Popstars för ett par år sedan!

Nu ska jag strax lura ner min pojkvän i sängen.. han fastnade framför datorn och ett nytt spel..

-

Skitdag

Idag har varit en riktig skitdag och saker har bara fortsatt att bli värre och värre idag. Längtar tills den här dagen är över.

* Temat för idag är att dricka alkohol och glömma bort mig. Sedan att vara 45 år och inte våga säga till mig att man inte vill att jag ska komma idag och bara struntar i att svara när jag ringer är bara patetiskt. Jag skäms! Vissa människor borde inte få ha barn.

* En annan sak är att jag inte förstår är hur par håller ihop genom hela livet utan att slå ihjäl varandra. Medalj till dom!

-