Irritationen kryper i kroppen på mig

Påväg hem till mannen och hoppas innerligt att han har funderat ut någonting som vi kan äta till middag. Har inte ätit någonting på hela dagen och känner hur irritationen i kroppen sprider sig ner till tårna.. ni vet sådär som bara vi tjejer får.. kan vara att det är den där speciella veckan i månaden då jag brukar vara sådär extra trevlig.. eller inte :-) fråga mina nära. They know!

Mat, godis, cola light, någonting bra på tv.. och mysa med mannen såklart.. så tänker jag spendera min kväll. Enda dagarna i månaden då jag tillåter mig själv att äta skräp utan att få dåligt samvete för det. Också en sån sak som bara vi tjejer kan förstå. Det där plötsliga sötsuget.. det kryper på mer och mer tills det till slut blir olidligt och man MÅSTE gå och handla den där påsen med godis. Precis så känner jag nu.. plus att huvudet värker. det gör ju inte saken bättre precis..

Kylie

Har världens huvudvärk men satte mig nu på tunnelbanan påväg hem till Wifey, vi ska leka en stund innan mannen slutar och det bär av till Hagsätra. Vi började titta på en serie igår som heter Spartacus.. för hassans skull sa stefan men vi gillade den båda två. Så ikväll ska vi kolla på fortsättningen =)

-

Pumpar akcents Kylie i hörlurarna.. fy fan vad taggad jag blir! :D Vill bara att det ska vara  Lördagskväll hemma hos Pauline. En grogg i handen, en snygg outfit och dansa så som bara vi kan. Lovelovelove it. Ge mig Lördag nu!

For sure

You are beautiful, that's for sure