Mysmiddag

Hej allihopa denna Lördagskväll!

Igårkväll så var vi ute och åt med jobbet på en tapasrestaurang på söder som heter tvärsöver. Supergod mat och massa gott vin! :-) Efter middagen gick tjejerna vidare och jag och Lisa åkte hem då jag började jobba tidigt imorse. Sjukt mycket har det varit idag och jag känner mig helt sänkt.

 

Sitter i sängen med tända ljus och lyssnar på boys 2 men medan mannen roar sig med pojkarna. Funderar på att titta på lite sex and the city och sova sen! Jobb imorgon med och hela långa veckan fram tills nästa helg då jag är ledig.

Kram på er

Brunt <3 Vitt

-

Jag har hela tiden varit inne på att kombinera turkost och vitt kakel i badrummet då badrummet som är nu är i stort renoveringsbehov. Men idag när jag började leta efter turkos kakel insåg jag att det dels är jävligt svårt att hitta något som jag vill ha och dessutom så var de jag ville ha svindyra! Tusen spänn dyrare per kvm och det är det inte värt! Så nu är jag inne på brunt och vitt med turkosa detaljer :) Tänk om man hade så stort badrum som på bilden! Grymt snyggt!

-

Idag har jag och min fästman fikat med Pauline och Hannes och sedan gick vi till badrumsbutik på söder.

Nu sitter jag här hemma alldeles ensam medan mannen är och spelar spel med pojkarna, imorgon ska jag gå ut och äta med jobbet. Det blir mys!

Decoration

Godmorgon på er!

Idag är jag ledig och åh vad jag har längtat den här veckan efter att få vara det. Det är så mycket som händer just nu i mitt lilla huvud så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sängar, soffor, färger, kök och badrum ja saker flyger omkring där inne! Igår höll mätaren för mina vuxenpoäng att sprängas då vi spenderade eftermiddagen på ikea och tittade på kök och vi har nu valt vilket vi vill ha :)

Idag ska vi beställa sängen och soffan som vi vill ha! Åh vad jag längtar tills allting är färdigt och vi får flytta in!

-

I Tisdags efter jobbet så trotsade jag tröttheten och tog ett glas med frugan.. idag ska hon följa med oss på stan :)