Vårt nya hem

 
 
 
 
Det har blivit glest mellan inläggen på sistonde men vi har haft fullt upp! Igår minsann så köpte vi ett parhus, ett alldeles fantastiskt hus med panoramafönster och som är nyrenoverat och som pricken över i:et är det gångavstång hem till mamma :) Visar lite bilder på hur det ser ut nu, det kommer bli så fint när jag fått inreda som jag vill!
 
för två veckor sedan såg jag en bild på huset när jag gick förbi en mäklarfirma, sa till S att gud vilket fint hus. Sedan tänkte jag inte mer på det, förrän jag var i närheten av detta skyltfönster igen och skulle kolla om det fanns kvar. Då drog karusellen igång och sen dess har vi varit på visningar och letat radhus, villor och bostadsrätter som tokar haha. Jag vart SÅ glad när mäklaren ringde igår och berättade att ägarna ville sälja till oss, huset som var det första vi tittade på och huset som mitt öga fastnade för!
 
Jag ser fram emot vin och grillkvällar på altanen :)
 
 
 
 
 

Hurra hurra

För mig som tog körkort i fredags! Så länge som jag skjutit upp det och varit för lat för att ta tag i det. Nu har jag det äntligen och det känns så skönt! Att slippa övningsköra och känna sig stressad över teori och uppkörning. Nu kan jag åka när jag vill :)

Halvvägs

 
Idag kom jag halvvägs med körkortet, jag klarade teorin! :) Måtte nu uppkörningen gå bra :)