Fina mamma

-

Igår var jag hemma hos mamma och myste i solen.. åh vad jag önskar att det fanns mer tid till att spendera med min familj. Världens finaste mamma hade ställt en ordning & reda påse i mitt rum.. med ett iphone fodral! I brunt som pricken över i.et! Hon känner mig för väl :-) Nu väntar jag bara otåligt på att iphonen ska komma så att jag kan börja använda fodralet! och det går såklart inte alls lika snabbt som när Stefan beställde sin.

-

Idag ska jag jobba.. Stefan har redan åkt iväg till jobbet. Det känns som att vi aldrig hinner ses längre fastän vi bor tillsammans. Ikväll ska vi hem till hans vänner och grilla också, det blir nog trevligt.

Hoppas ni får en trevlig valborg!

Kram på er

 

Mys

Vi har nu hunnit äta middag, titta på ett avsnitt av house, Stefan har spelat tv-spel och jag har duschat och fönat och plattat ut mitt hår. :-) Älskar verkligen mina nya duschgrejer från bodyshop.. jag luktar kokosnöt :)

Nu håller mannen min på att göra te till oss, så ska vi se ett sista avsnitt innan vi går och lägger oss.

-

Min Iphone kommer inte förrän Måndag eller tisdag nästa vecka, jag som längtar så jag dör! Förhoppningsvis måndag då jag är ledig och ska ta med mig lillebror på fotboll igen. AIK - Örebro! Hoppas på fint väder och en seger på ett soligt råsunda :-)


Hoppas ni alla haft en mysig kväll, Kram på er!

Torsdagskväll!

-

Hej alla denna Torsdagskväll!

Jag sitter hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet.. jag har haft en ganska lugn dag på jobbet.. slutade vid sex vilket var grymt skönt. Skönt att sluta och solen fortfarande skiner :-) Lunch i solen med Louise vart det idag också, mys!

 

Stefans pappa var på kryssning förra helgen och kom hem med två flaskor vin och en flaska champagne till oss. Så snäll! Champagnen med motiveringen att vi säkert kommer ha något att fira snart, hm? Vad skulle det kunna vara tro? Jag och Älsklingen bestämde iallafall att champagnen skall sparas till vi köpt lägenhet.

I samma lokal som det Waynes jag jobbar på finns press stop och för att göra älsklingen lite extra glad efter en lång arbetsdag köpte jag med mig en tidning hem till honom med hans andra älsklingar förutom mig :-) Och titta vad fint den ligger på vår säng nu med ett sidenband runt! Jag älskar att göra söta saker för honom lite då och då bara för att!

-

Ska försöka tvinga med mig honom på promenad i det här fina vädret ikväll.. innan det blir mys framför tv.n!

Imorgon ska jag hem till mamma och fika, myspys!