Mors dagIdag så köpte jag blommor och en morsdag tårta till min mamma :) Efter att jag kom hem runt sextiden så har jag verkligen inte gjort någonting vettigt. Satte mig framför tvn och tittade på assyriska - syrianska och måste erkänna att jag blev glad när syrianska gjorde mål, detta orsakat av att umgås med syrianer sju dagar i veckan i två år. :) Snyggt var målet också!

Nu ska jag strax ta och sova då jag ska möta Pauline klockan tio imorgon då vi ska jobba båda två. Värmeslag, Pauline, glass och kaos är min morgondag.

Natti

Summering av det som liknade en spårad personalfestNär vi kommer till Huddinge runt halv tio så har de redan hunnit dra tillbaka mjukglassen till cafeét och vi ska istället gå till Olearys då Gabriel var i stort behov av öl som han uttryckte det. Så det som skulle bli en kväll med glassförsäljning blev något helt annat, personalfest som Pauline kallade det. Jag, Metzger, Gabriel och Raginal. Och även Engil som är kock på Olearys hängde med oss. Händelserik kväll då jag lärde mig att jag måste sluta vara för snäll emot folk och sluta göra saker jag inte vill för att jag inte vill göra folk ledsna. Bortsett från en klängig kille som ville markera ett revir som inte är hans som under hela kvällen höll om mig och viskade i mitt öra att han är så sjukt kär i mig. Och JA jag borde ha gjort någonting åt det på en gång men jag tänker inte alltid så himla långt. Den jag dock tänkte mest på var Gabriel, han såg inte så bekväm ut i situatuionen och det var inte jag heller. Därför kan man ju fråga sig hur jag tänker när jag försöker göra vara alla människor till lags jämt.

På vägen hem så ville Pauline ha en Ciabatta från jobbet haha :)

All dressed up and ready to go

Under både fredagen och lördagen så var det Jazzfestival i huddinge centrum vilket skapade större tryck än vanligt då vädret varit strålande! Detta innebär att jag och Metzger jobbat heeela helgen. Tanken var att vi skulle gå på barrunda i Fredags men så fort vi kom hem och la oss i våra sängar för att "vila" en stund så insåg vi ganska snabbt att vi inte skulle orka röra oss en millimeter :) Igår under jazzdagarnas andra dag så förflyttade Gabriel mjukglassmaskinen till parken där festivalen hölls. Det såldes en heeel del mjukglass kan man säga. Vi fick då veta att de skulle vara kvar där till elva, jag och Pauline fick en snilleblixt. Vi åkte hem runt fem för att göra iordning oss och åkte sedan tillbaka till huddinge för att sälja glass. I kjol, klänning och high heels. Dressed for sucess!