Julgransdilemma

 
Nu ska jag berätta för er om mitt julgransdilemma, jag är en julälskare. Det finns ingenting bättre än att mysa i December på advent med att baka eller kolla på julfilmer. Eftersom vi inte hann inhandla julpynt förra året så ska vi såklart göra det iår, jag vill ha adventsljustakar och fina vita pappstjärnor från granit i fönstrerna. Och där är jag och min man ganska ense.. men när det gäller julgran så tycker vi helt olika.
 
Jag är uppväxt med en julgran med endast gulddekorationer i och vill nu själv ha en stilren gran med endast silverkulor och silveränglar. Stefan däremot vill ha kulor i alla regnbågens färger och glitter och sånt..
 
What to do? Köpa två granar? haha
 
 
 

Redo

Varje år struntar jag i att köpa mössa o vantar för att jag inte tyckt det var fint! Men iår vägrar jag frysa! Fick hem mössa, vantar och halsduk från hm idag så nu är jag redo för vinter!

Jag älskar havet

 
Om det är någonting jag verkligen älskar så är det att bada i havet, jag blir som ett litet barn och kan spendera timmar med att hoppa i vågorna. De här bilderna är från spanien i somras när jag och Emma badar i de höga vågorna som var sista dagen innan vi åkte hem.
 
Jag längtar efter att få åka på honeymoon med min man och ligga på en sandstrand på Hawaii och lyssna på vågorna med en drink i handen. Det är kärlek!