Besök

Hej på er!

Dagen började inte superbra då det första jag gjorde imorse när jag kom till jobbet var att tappa min iphone i golvet, framsidan mår nu inte särskilt bra kan jag säga. Efter jobbet så fick vi besök av min morbror och min kusin Evelina, mycket trevligt och superfina tulpaner fick vi! Jag älskar att ha blommor hemma :)

-

Nu ska jag och min man titta på film, imorgon ska han jobba och jag ska på fotbollen åh vad härligt det ska bli!

Fredag

Hej på er denna fredagskväll!

Jag sitter i soffan och väntar på att maten skall bli klar, Stefan lagar kålpudding till middag. Förra gången han lagade det så var jag väldigt skeptiskt men fy fan vad gott det var! Ikväll ska vi mysa framför AIK matchen :-)

Har ju glömt bort att berätta om karaoken i Onsdags, det var så roligt! och Jag är så arg på Stefan som inte presenterat mig för Lex förrän nu, roligare människa får man leta efter. Sen att han kan sjunga gör det hela ännu lite bättre då han kommer att göra de låtarna jag vill ha i kyrkan grymt! Imorgon ska Stefan hem till honom på barnkalas för lilla Leonel som fyller ett år, tyvärr så jobbar jag då.

-

Efter jobbet imorgon så får vi besök av min morbror och kusiner som vi inte träffat på vääldigt länge, ska bli mysigt!
Och på Söndag är det äntligen dags, allsvensk premiär för AIK och jag och Marcus ska självklart dit! Jag ber till högre makter att det inte ska snöa!!

Bortskämd

Blir bortskämd med blommor på våran dag :)

Favoritblommorna och allt!