Today is the day

Jag hade en underbar dag igår med mina fina!

Kan inte sova nu, nu pirrar det ordentligt! Today is the day!!

Omg

Imorgon händer det, nu vart jag nervös!

dan före dan före dan

 
 
Hej på er denna dan före dan före den stora dagen! :-) 
 
Två ynka dagar kvar tills det faktiskt händer på riktigt, crazy! Ni läsare har ökat i antal de senaste veckorna, välkomna till min bridezilla blogg för tillfället. Hope you like it!
 
Idag har jag varit på Katarinas salong och fått fransarna färgade och ögonbrynen noppade, tack fina Katarina! Sedan har vi handlat 120 rosa rosor som gästerna kan kasta på oss utanför kyrkan istället för ris. Dyrt men fint :)
Lite annat smått och gott inför helgen har också inhandlats, ska ju spendera hela helgen på hotell så måste ha massa nödvändigheter. Handlat piffiga dekorationer som är såå fina också, just nu ligger det bröllopsgrejer i hela lägenheten. Love it!
 
Imorgon kl 10 har vi sista mötet på Sundby och då ska vi även lämna alla grejer. Sedan ska jag och min blivande säga hejdå till varandra och inte ses förrän framme vid altaret på lördag. Eftermiddagen och natten imorgon spenderas på hotell med spa med mina bästisar och mamma såklart.
 
Nu är det riktigt nära, det pirrar bara jag tänker på att gå in i kyrkan och se min stiliga blivande man. <3
 
-
 
Igår vart jag bjuden på minihippa av Malin, Pernilla, Louise och Sara. Mycket mysigt, fikade på Laduree och åt god middag på Ciao Ciao, kvällen avslutades med en flaska mousserande på Riche. Tack söta ni för en trevlig kväll!